top
English (United Kingdom)Nederlands (NL-nl)
Header
trans
Nieuwe verificatieregelgeving
PDF Afdrukken E-mail

stempelSinds 1 april 2007 geeft de politie alleen nog hoge prioriteit aan elektronische inbraakalarmmeldingen, die zijn geverifieerd door Particuliere Alarmcentrales (PAC’s). Deze nieuwe regeling staat in een convenant tussen de beveiligingsbranche en de politie en heeft tot doel het aantal loze inbraakalarmen terug te dringen.

De politie en het Verbond van Beveiligingsorganisaties (VvBO) doen een beroep op gebruikers van een elektronisch inbraakalarmsysteem. Vanaf 1 april 2008 zijn gebruikers van een elektronisch inbraakalarmsysteem verplicht om adequate maatregelen voor verificatie te hebben getroffen als zij vanaf die datum nog een beroep willen doen op politie-inzet bij inbraakalarmmeldingen.

AlarmView: voor snelle en betrouwbare verificatie
AlarmView is een webgebaseerd camerabewakingssysteem voor particulieren, winkeliers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. AlarmView biedt een toegevoegde waarde aan uw bestaande beveiligingssysteem, omdat het een snelle visuele verificatie mogelijk maakt. Het AlarmView-systeem werkt via een breedband-internetverbinding en is zeer eenvoudig en veilig te gebruiken.